Gerichte aankoopopdracht

Deze aankoopopdracht is gericht op de aankoop van één specifieke woning.
U zoekt zelf naar een voor u geschikte woning. Bij de 2e bezichtiging gaan we met u mee en beoordelen de woning, de waarde, de staat van onderhoud, de courantheid, eventueel belemmerende bepalingen (bestemmingsplan e.d.) en de voor- en nadelen van de betreffende woning.

We onderhandelen over de koopsom, de (ontbindende) voorwaarden en regelen in overleg met u de opleveringstermijn, notariskeuze en eventuele overname van roerende zaken. Als het nodig is, adviseren wij u een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren zodat u de woning met een gerust hart kunt kopen.

De gerichte aankoopopdracht houdt in dat u zelf in eerste instantie een bezichtiging bij de door u gekozen woning doet en ons inschakelt wanneer u een geschikte woning heeft gevonden.

  • Voelt u zich toch niet zo comfortabel bij het maken van de eerste selectie en het doen van alle eerste bezichtigingen of kent u de plaats of omgeving niet goed genoeg. Dan kunt u overstappen naar de full-service aankoopbegeleiding.

U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken zodat wij u kunnen uitleggen wat voor u de beste keuze is! Klik hier voor contact of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Reageren niet mogelijk