Aankoopbegeleiding buitenland

AM Aankoopmakelaardij denkt anders over de aankoop van een (tweede) huis. Zowel in Nederland als in het buitenland moet het proces een plezierige bezigheid zijn. Vanaf de zoektocht, via de aankoop, tot en met de overdracht begeleiden wij kopers bij dit proces. De waardebepaling, begeleiding bij het onderhandelen, de financiën plannen en een goed juridisch advies zijn zeer belangrijke onderdelen om verantwoord een huis in het buitenland te kopen.

Deskundige en onafhankelijke begeleiding

  • Bij het gehele aankoopproces van uw (tweede) huis in het buitenland kan AM Aankoopmakelaardij (eventueel samen met onze lokale contacten) u ter zijde staan o.a. bij de inventarisatie van uw wensen, de bouwkundige beoordeling en waardebepaling van het object, een bouwtechnische keuring en rapportage, onderhandeling met de verkopende partij (makelaar), bouwbegeleiding op een aangekocht terrein, juridisch advies, financiële planning en advies over hypotheken.
  • AM Aankoopmakelaardij verkoopt zelf geen woningen en is daardoor onafhankelijk.  Wij treden dus uitsluitend op in het belang van u als koper. Het gaat er ons om dat u uw droomhuis vindt en aankoopt zonder zorgen!

Spanje en Portugal

Door onze aankoopopdrachten hebben we reeds ervaring opgedaan in de volgende gebieden:

  • Costa Blanca Noord, Spanje
  • Provincie Málaga, Spanje
  • Setúbal (omgeving Lissabon), Portugal

Maar door onze unieke werkwijze en persoonlijke aanpak kunnen wij ook iets betekenen bij het zoeken en aankopen van een (tweede) woning in andere regio’s in Spanje en Portugal.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan  hier contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Reageren niet mogelijk