Aankoopbegeleiding buitenland

Angeliene van AM Aankoopmakelaardij denkt anders over de aankoop van een (tweede) huis. Zowel in Nederland als in het buitenland moet de aankoop, voor u als koper, een plezierig proces zijn. Vanaf de zoektocht tot en met de overdracht begeleidt ze kopers persoonlijk bij dit proces.

Werkwijze:

 • Vanaf de inventarisatie van uw wensen, het zoeken naar en bezichtigen van (mogelijk) geschikte objecten, het onderhandelen met de verkopende partij tot en met de notariële overdracht dient zij uitsluitend het belang van u als koper. Tevens adviseert ze u over de te kiezen partijen voor de uitvoering van een bouwkundig onderzoek c.q. het juridisch onderzoek (due diligence). Ook na de overdracht is zij het eerste aanspreekpunt en kan u begeleiden bij eventuele verbouwplannen en/of inrichting.

Onafhankelijk:

 • AM Aankoopmakelaardij heeft geen woningen in portefeuille en verkoopt dus zelf géén woningen en is daardoor geheel onafhankelijk.  Zij treedt dus uitsluitend op in het belang van u als koper. Het gaat er om dat u uw droomhuis vindt en aankoopt zonder zorgen.

Ervaring:

 • Angeliene is sinds 2005 actief als Register-makelaar in Nederland en sinds 2015 is zij tevens actief als aankoopmakelaar in het buitenland.

Werkgebied buitenland:

 • Door eerdere aankoopopdrachten heeft zij reeds ervaring opgedaan in de volgende gebieden:
  Spanje, Costa Blanca Noord, Benissa, Jávea, Jalón vallei
  Spanje, Provincie Málaga, Nerja, Torrox, Frigiliana, Cómpeta
  Portugal, Lissabon (omgeving Almada en Sétubal)
 • Door haar unieke werkwijze en persoonlijke aanpak kan zij ook kopers begeleiden bij het zoeken en aankopen van een (tweede) woning in andere regio’s in Spanje en Portugal.

Voor meer informatie, mail dan naar info@amaankoopmakelaardij.nl

 

 

 

Reageren niet mogelijk