Over ons

  auto AM aangepast

AM Aankoopmakelaardij 

Het kopen van een huis is een spannende, maar ook ingewikkelde transactie waar u zich niet dagelijks mee bezig houdt. Behalve uw financiële draagkracht, zijn onder andere ook de locatie, de staat van onderhoud en de juridische haken en ogen bij het kopen van een huis van belang.

Angeliene Magielse van AM Aankoopmakelaardij kan u hierbij uitstekend helpen en neemt daarbij een groot gedeelte van het werk voor u uit handen. Zij zorgt ervoor dat u uw droomhuis aankoopt tegen een zo laag mogelijke prijs! En zo verdient ze zichzelf dubbel en dwars terug.

Huis kopen? Neem uw eigen makelaar mee. Duizenden kopers gingen u reeds voor, want inmiddels schakelt reeds zo’n 60%* van alle kopers een aankoopmakelaar in bij het aankopen van een huis.

bron: onderzoek 2011 van de Nederlandse Mededingingsauroriteit (NMV)

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

1. Deskundigheid

Als u een aankoopmakelaar inschakelt haalt u deskundigheid in huis. Een professionele partij die dagelijks woningen waardeert, onderhandelt met verkopende makelaars. We behartigen uitsluitend uw belang. Naast het privaat- en publiekrechtelijk onderzoek doen we ook onderzoek naar eventuele relevante planologische ontwikkelingen in de omgeving. Tevens adviseren we bouwkundig onderzoek als daar aanleiding voor is.

2. Efficiëntie

Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan u veel geld en tijd besparen.Ondanks de aantrekkende markt is het nog steeds lastig zoeken tussen al het aanbod. Zonder deskundige begeleiding kan dit een zeer tijdrovende klus worden. Door de professionele onderhandelingstechnieken zal een aankoopmakelaar zoveel mogelijk onderhandelingsruimte benutten en u voor een eventuele te dure aankoop behouden. U wilt toch ook niet een woning boven de marktwaarde kopen waardoor u het risico loopt dat u verliest lijdt bij een eventuele doorverkoop.

3. Plezier

Door het inschakelen van een aankoopmakelaar wordt/blijft het gehele traject plezierig. U hoeft zich minder zorgen te maken over mogelijke ‘addertjes onder het gras’.Geen stress over het maken van een verkeerde keuze door het ontbreken van marktkennis. Dit geldt zowel voor de oriëntatie- en zoekfase als voor het uiteindelijke aankoopproces en zelfs daarna indien u gebruik maakt van onze verhuis- of verbouwservice.

4. After-sales

Ook na de aankoop blijft uw aankoopmakelaar uw aanspreekpunt. We zijn behulpzaam bij het vinden van een notariskantoor, hypotheekadviseur, verhuisbedrijf. Indien u wenst kunnen we zelfs het gehele verhuis- of verbouwingstraject laten verzorgen. Mocht er na het transport ondanks al het vooronderzoek toch iets niet helemaal in orde te zijn, dan is uw aankoopmakelaar het eerste aanspreekpunt en zal u adviseren over de te ondernemen (juridische) stappen.

vgc keurmerk small nw zwart-grijs

bouwinspecteurs

logo BAVAM