Ons Team

profielfoto Angeliene

Angeliene Magielse

RMT/RT makelaar-taxateur o.z. Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed.
Maak hier kennis met uw aankoopmakelaar.

Inmiddels ben ik nu ruim 12 jaar actief als makelaar. In Bergen op Zoom heb ik de kneepjes van het vak geleerd van de zeer ervaren en gerespecteerde Hans Nijpels. In die periode heb ik ook ervaring kunnen opdoen bij Sinke, Komejan Makelaars, 1 van de grootste makelaarskantoren in Zeeland. Na het afleggen van de vaktest ben ik gecertificeerd als makelaar-taxateur o.z. Wonen/MKB. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Heijblom Makelaardij in Etten-Leur, waar ik veel ervaring heb opgedaan. In 2010 ben ik mijn eigen kantoor begonnen, gespecialiseerd in aankoopbegeleiding. Deze activiteiten combineerde ik aanvankelijk met mijn werkzaamheden bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, beter bekend als het NWWI. Na een ‘uitstapje’ van een paar jaar naar de stad Groningen ben ik sinds 2015 weer terug in het Brabantse en heb ik me als aankoopmakelaar gevestigd in Breda.

Mijn opdrachtgevers en hun wensen zijn zeer divers. Zo begeleid ik kopers in de regio Breda, maar ook daarbuiten en sinds kort zelfs in het buitenland, zoals aan de Costa Blanca en in de Provincie Málaga, Spanje, maar ook in Portugal. Kenmerkend voor mijn dienstverlening is dat deze geheel ‘op maat’ is. Deze kan variëren tot het geheel ontzorgen zoals bij een volledige full-service zoek- en aankoopopdracht  tot het geven van een aankoopadvies over een door de cliënt zelf aangedragen woning.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem hier contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Rozemarijn Biemans  |  STYLEDWAY  |  AV-specialiste
‘Creator van content en esthetisch beeld’

In 2018 ben ik afgestudeerd als fotograaf van de Fotovakschool-University of Applied Photography. Mijn fotografie/content varieert van lifestyle tot fashion klussen en van food fotografie tot social media content. Voor AM Aankoopmakelaardij verzorg ik de fotografie, film en design. Benieuwd naar mijn werk, neem dan een kijkje op mijn  website www.styledway.nl

 Meer weten? Voor vragen, eventuele opdrachten of samenwerkingen kunt u mailen naar: info@styledway.nl