Ons Team

Angeliene Magielse  |  AM Aankoopmakelaardij  |  RMT makelaar
‘uw aankoopmakelaar’

Mijn carrière als makelaar ben ik begonnen bij het kantoor Sinke, Komejan & Nijpels Makelaars in Bergen op Zoom. Van de zeer ervaren en alom gerespecteerde Hans Nijpels heb ik de kneepjes van het vak geleerd. In die periode heb ik ook ervaring kunnen opdoen in het Zeeuwse bij de kantoren van Sinke, Komejan Makelaars in Zeeland. Na het afleggen van de vaktest ben ik gecertificeerd als makelaar-taxateur o.z. Wonen/MKB. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Heijblom Makelaardij in Etten-Leur, waar ik met veel plezier gewerkt hebt, zowel als aankoop- als verkoopmakelaar en taxateur. In 2010 ben ik echter mijn eigen kantoor begonnen, gespecialiseerd in aankoopbegeleiding en taxaties. Deze activiteiten combineerde ik aanvankelijk met mijn werkzaamheden bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Na een uitstapje van een paar jaar naar de stad Groningen ben ik sinds 2015 weer terug in het Brabantse en heb ik me weer als aankoopmakelaar gevestigd in Breda.

Mijn opdrachtgevers en hun wensen zijn zeer divers. Zo begeleid ik kopers in de regio Breda, maar ook ver daarbuiten met als specialisatie Spanje.

Voor vrijblijvende informatie, mail mij op info@amaankoopmakelaardij.nl

Rozemarijn Biemans  |  STYLEDWAY  |  AV-specialiste
‘Creator van content en esthetisch beeld’

STYLEDWAY, creator van content en esthetisch beeld

In 2018 ben ik afgestudeerd als fotograaf van de Fotovakschool-University of Applied Photography. Mijn fotografie/content varieert van lifestyle tot fashion klussen en van food fotografie tot social media content. Voor AM Aankoopmakelaardij verzorg ik de fotografie, film en design. Benieuwd naar mijn werk, neem dan een kijkje op mijn  website www.styledway.nlMeer weten? Voor vragen, eventuele opdrachten of samenwerkingen kunt u mailen naar: info@styledway.nl