Disclaimer

Disclaimer

Alle op deze site gepresenteerde informatie is met de grootste zorg samengesteld. Niettemin kunnen wij niet instaan voor de aanwezigheid van eventuele fouten op de website van AM Aankoopmakelaardij.

AM Aankoopmakelaardij, de directie, haar medewerkers en/of bij deze site betrokken derden zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de pagina’s en enige schade en/of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie en/of programmatuur op deze site.

Het geheel of gedeeltelijk publiceren van de op deze site opgenomen informatie en/of programmatuur, hetzij elektronisch hetzij anderszins, voor commercieel en/of zakelijk gebruik zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AM Aankoopmakelaardij is verboden.

De informatie en/of programmatuur op deze site is aan verandering onderhevig en kan zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd of verwijderd. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor producten, inhoud van producten en prijzen te wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Eventueel vermelde product- en merknamen zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren.

Merkenrecht

AM Aankoopmakelaardij is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming van onze directie. Het (beeld)merk AM is geregistreerd in het Benelux-merkenregister onder nummer 1312811. Kijk hier voor meer informatie.

© 2015 AM Aankoopmakelaardij/AM Makelaardij/AM Aankoopmakelaars
Alle rechten voorbehouden